PATTAYA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1472 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pattaya. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 23:20 Het eten zat weinig smaak aan. Het viel heel erg tegen.
13 apr 2024 om 21:09 Op 3 mini reepjes wortel na, geen groente te vinden in de Pad Thai. De kip was hard en droog en als ik toch eerlijk ben, was er nét te veel saus gebruikt. Het was het achteraf gezien niet waard.
11 apr 2024 om 19:45 Delivery time is the worst we've experienced, because if the food is good, after almost 2 hours it's not worth it. If i could I would put 0 star on delivery time.
11 apr 2024 om 0:10 Lekker eten Bestel hier vaker De populaire top 3 besteld Jammer dat de saus vd kip cashew was gaan lekken De satesaus is heerlijk
6 apr 2024 om 14:47 Bedankt weer lekker gegeten
6 apr 2024 om 0:56 Was lekker en snel bezogd .
3 apr 2024 om 17:30 Its very nice good fooda
3 apr 2024 om 13:48 Perfecto
2 apr 2024 om 23:23 Lekker warm eten en ook snel bezorgd!!
2 apr 2024 om 10:55 Poor quality for a premium price
1 apr 2024 om 21:12 Duurde te lang, telefoon werd niet opgenomen en saus vergeten bij de viskoekjes. Jammer
1 apr 2024 om 20:33 Ondanks dat ze maar 4 minuten fietsen van mij af zitten maar ik het pand echt niet kon verlaten, laten bezorgen a €2,50. Mijn eten had ik om 17:00 besteld voor 18:15, kwam 18:23 pas aan en het was helaas lauw en moest alsnog in de magnetron.